Sustin:





joi, 8 iulie 2010

Grupul de Rezistenta - 1 la suta (Video)

Nu m-am putut abtine sa nu bag melodia pe blog. Cred ca arata destul de clar situatia Romaniei in ziua de azi.




   Iata ca ce anuntam acum mai bine de 3 luni devine realitate. Satui de sistemul politic din tara noastra ne-am hotarat sa facem o piesa in care sa punem si noi punctul pe i in stilul care ne-a consacrat. Totul a pornit de la afirmatia piratului suprem: la 99% dintre romani le plac manelele. Aceasta propozitie a umplut paharul. Pe langa valul de reduceri de personal, cresteri de preturi si miscari de strada care speram ca vor urma, un lucru este clar: un asemenea guvern de cacat nu am mai avut niciodata. Precizam ca nu facem politica, insa orice concetatean cu un dram de educatie poate realiza catre ce clica de parveniti am directionat fraiele tarii noastre.
   Ne-am decis asadar sa realizam acest maxi single, intitulat 1 la suta, intrucat trebuie sa aratam si celorlalti romani, ca de multe ori, acest procent de 1% este periculos si poate decide prin atitudine si pentru marele 99%.
   O productie Ador Media, in regia lui Alex Ceausu. Pace Ghetto Blaster Crew.

7 comentarii:

Tatiana spunea...

Geniala melodia...pacat ca 99% sunt manelisti,macar noi, 1% sa sustinem in continuare miscarea hip-hop...place blogu';))

FirmaFalsa spunea...

@ T.R. Realizezi ca acest cacat de sondaj a fost facut la random de basescu?
Si tu ca un copil idiot chiar crezi vorbele astea aruncate in vant de un betiv chior?
Si tu sa inteleg ca te numeri prin aia '1%'.Fac pariu ca noaptea rupi Tarafu' incercand o ejaculare prematura sub patura.
@ CrB nu sterge commu` ca vreau sa'l vada!

Alexandder_crb spunea...

@FirmaFalsa, am acceptat comentariul doar sa iti zic ca in primul rand e fata si face parte din cei 1% (pot garanta!) :))

In rest nu am inteles ce ai vrut sa zici.

Tatiana spunea...

In primu' rand :woow si in al doilea rand:ha???firmafalsa,nu cred ce spune basescu,cred ce vad in jurul meu in fiecare zi...si nu vorbi ma daca nu ma cunosti ca nu pari deloc interesant.Peace:))

FirmaFalsa spunea...

1st Nu incerc sa fiu interesant...ptc nu am de ce...
2nd Am vazut ulterior ca esti fata(my bad :)) ).
3rd Tu chiar crezi ce spui?

Tatiana spunea...

Daca nu poti sta linistit de comentariul meu,mai bine ia-mi id-ul de la mn dp blog ca sa explici interventia si ce nu-ti convine.
nu-mi plac discutiile prin comentarii si pe blogul altora...

Praph spunea...

tipu' asta, firma falsa... e cumva ma'sa curva?

1st: tipule, ai grija cum vorbesti cu o domnisoara. Daca nici macar la asta nu ai verificat, nu cred ca ai surse sigure despre cine/ce a comandat sondajul.

2nd: ar fi trebuit sa iti ceri scuze din bun simt! Cu alte cuvinte, nu te-am facut nesimtit, ci muis.

3rd: esti inconstient. Daca unii pot face o schimbare pot face. Tu pornesti de la premiza lu' bunicu': nu poti tu face nimic. Si uite, am scris o carte pana sa fac 18 ani, am jucat fotbal in diviza a doua pana la 17, am reusit la unele domenii mai mult decat credeam. Desigur sunt si pierderi. Esential insa e ca... lupt. Daca poti sau nu face diferenta intreaba-te dupa ce lupti mai mult de 2 secunde cu nevoia de laba!

Scuzele mele Alex, T.R. .

on post: o melodie buna!

Trimiteți un comentariu

Da-ti cu parerea!