Sustin:





sâmbătă, 24 iulie 2010

Tiganii

*Postare extrasa de pe un blog mai vechi!*

Tigani aici, Tigani colo, Tigani peste tot!
Care e treaba cu tiganii? Ce cauta ei la noi in tara? De ce toata lumea se vaita de ei?


Ei bine, din cate stiu eu, Tiganii sunt la origine asiatici. Au fost un popor migrator, alungat din tara in tara pana cand prostii de romani au acceptat sa stea cu noi. La inceput au fost sclavi, iar in 1843 au fost eliberati (mare greseala). Acum ei se inmultesc ca soarecii, scoala e prea grea, asa ca mai bine nu mai fac nici o scoala. Servici!? (ce e ala?) E mai usor sa furi sau sa omori...
Numele de Rrom de unde vine? Roman=Rrom? Strainii asa cred, am ajuns o tara in care nu traiesc romani, ci traiesc Rromi!

Multi s-au trezit brusc cu tiganii in fata amenintati, sau ati fost batuti. De ce? Pentru bani, sau pentru rangul lor, ca mai nou orice prost e smecher daca are o gasca cu care sa bata pe oricine!

Inmultirea lor (ca soarecii) va face ca in viitor (cat de curand) sa fie mai multi tigani decat romani, daca romanii nu vor face ceva in acest scop... Daca nu vor face nimic, se va ajunge la razboi civil (90% sanse) si ghici cine e in prima linie? :)) Momentan nu putem decat sa asteptam si sa ne rugam.

Cum zicea si TEO (de la Deko): "Esti rasist?" "Nu!" "Ce parere ai de tigani?" "Sa moara toti!" :)) Eu nu zic ca sunt neaaparat rasist. Doar ca nu suport omul flegmatic pus pe furt si alte prostii. Nu am nimic cu tiganii atat timp cat isi vad de viata lor. Dar parerea mea e ca cei care cersesc toata viata, fura, violeaza, sau comit alte delicte ar trebui impuscati!

O seara buna! :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Da-ti cu parerea!