Sustin:





sâmbătă, 3 iulie 2010

Tupeul si nesimtirea

Marea majoritate a oamenilor se pare ca nu fac diferenta dintre tupeu si nesimtire.


Ca sa fi nesimtit iti trbuie tupeu, din plin, dar pentru a fi tupeist nu trebuie sa fi neaaparat nesimtit.

"Băăă, n-ai tupeu sa faci aia!" -  de cate ori v-ati intalnit de aceasta provocare? De cate ori ati facut ceea ce vi se pare pentru a arata ca aveti tupeu, ca sunteti curajosi? Dar de cate ori v-ati intrebat daca e moral sau imoral ceea ce sunteti pe cale sa faceti? Aici vine problema! Nimeni nu se gandeste la ceea ce face, actioneaza din simplul fapt ca sa arate ca are tupeu.

Si de aici pot porni cu ideea ca urasc persoanele cu doua fete, prietenii care indraznesc sa se bage pe sub piele ta doar din interes, tipii 'smecheri' care au tupeul sa te "agate" din cauza ca ai mersul ciudat sau alte chestii idioate.

Pragul nesimtirii e la fel de greu de atins ca si pragul prostiei. Se pare ca majoritatea romanilor abuzeaza de acest dar dat de Dumnezeu, de a fi prost. Si stiu ca poate pe multi dintre voi v-am nimerit cu postul asta. Da, stiu, sunt nesimtit ca v-o zic asa direct dar nu mai am nici chef nici nevoie de voi. Sa nu mai veniti la mine cu texte gen "bă, esti prea smecher!" sau "Bă, vreau si eu aia!". Luati-va frigider ca vi-l umplu eu! :)

Sa aveti o zi buna! (sper)

11 comentarii:

Anonim spunea...

Oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
Important e, ca prieten, sa-ti folosesti acea fata pe care persoana la care tii o merita. Toti suntem "cu mai multe fete", de fapt cu personalitate schimbatoare. Insa pe unii ii doare-n pula/pizda (ma scuzati, incep sa ma enervez), si-o ard la modu shtouri ieftine ca sa obtine ce au nevoie, apoi pa!
Prefer sa le zic "pa" dinainte de a incepe :).
Alex stii cat te iubesc >:D<

Anonim spunea...

si nu o ard fals!

Praph spunea...

:))
Matsa si tu o arzi ma?:))

@Alex- good point dude!

rapGame spunea...

foarte buna postarea asta...mare dreptate ai:)

Anonim spunea...

"Pragul nesimtirii e la fel de greu de atins ca si pragul prostiei." ma, nu stiu in ce lume traiesti tu, dar pe la mine pe aici, oamenii ating aceste praguri, si culmea, destul de usor. take care!

Alexandder_crb spunea...

@Anonim. Incearca sa fi prost sau nesimtit sa vezi daca ti se pare asa usor! :))

Anonim spunea...

pai mie nu mi se pare usor pentru mine, ar trebui sa stiu sa joc muuuult teatru. dar pentru aia prosti, totul vine de la sine, nici nu se straduiesc prea tare :))

Praph spunea...

ciudata aroganta pentru o persoana care se crede inteligenta.
(@ anonim) ...

Alexandder_crb spunea...

@Anonim... Nu trebuie sa joci teatru ca sa fi prost. Orice om fie el cat de destept are o doza de prostie in el. Acum ideea e ca unii oameni abuzeaza de aceasta doza de prostie din ei.
Pot sa garamtez ca daca vreau sa te iau la bani marunti, gasesc si la tine acea doza de prostie! :)

Praph spunea...

@ Alexander:
asa cum si la tine, sau la mine vor gasi si altii. corect?:))

da, snt beat acum.

Alexandder_crb spunea...

@Praph Perfect corect! :)

Trimiteți un comentariu

Da-ti cu parerea!