Sustin:





luni, 24 mai 2010

Alter Ego

Adevarul gol golut. La miez de noapte, la un pahar de ganduri.



M-am cam saturat de toate, de la copilasii rasfatati la prietenii cu doua fete. Parca toti ar astepta ceva de la tine deghizati in mielusei cuminti iar dupa ce obtin ce isi doresc se transforma brusc in lupi duri si agresiv, dar urechile si coltii ii tradeaza.

Analizand putin mediul in care traiesti aflii ca situatia nu e chiar cum ti-ai dori sa fie iar cei pe care ii crezi apropiati sunt apropiati doar din simplul fapt ca nu pot face lucrul in care tu excelezi. Mai sunt si pupincuristii care si-ar vinde si parintii pentru a parea mari 'barosani' in ochii altora.
Nu suport nici mentaliatatea de cocalar care isi trage gagica din simplul motiv ca e 'buna'. Pitipoancele cu figuri de oras si obsedatele de halterofili. De capitolul manele si manelisti nu are rost sa pomenesc. Totusi daca o arzi pe manele si citesti blogul te rog sa nu mai frecventezi pe aici ca te poti simtii in minoritate.

Anyway... E de cacat ca prietenii adevarati sunt mult prea departe si mult prea putini. Desi cand ai nevoie de ei sunt alaturi de tine care cum poate mai mult, tot singur ramai.

Dar cel mai de cacat lucru e ca la ora asta eu in loc sa dorm ma chinui cu telefonul sa scriu postul asta pe care si asa nu il va citi nimeni, iar cei ce-l vor citii nu cred ca vor intelege ce am vrut sa zic. Iar daca totusi ai inteles mesajul meu, ai tot respectul!!!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Baaaa eu inteleg :)) si mai stiu si ca esti un plagiator :-w. cine voia sa faca postare cu "Alter Ego" ?! haaaaaa? :)). hai ca glumesc:*.
Mega tare ce ai scris ;;). sa inteleg ca am respectul tau?.
Hai mersi pt tot ce faci pt mine >:D<.
Si sa stii ca sunt aici ! >:D<

Matsa.

Praph spunea...

"Totusi daca o arzi pe manele si citesti blogul te rog sa nu mai frecventezi pe aici ca te poti simtii in minoritate."

genial! Respect omule!

Alexandder_crb spunea...

Multumesc, Multumesc! ;;)

Trimiteți un comentariu

Da-ti cu parerea!