Sustin:





vineri, 30 iulie 2010

Noutati in noapte

E 2:30 dimineata, am multe in cap, nu stiu cum sa le exprim aici, dar zic sa fac o incercare.

Vreau sa incep cu PRAF. Ultima postare de pe blogului lui m-a lasat cu gura cascata. Initial am zis ca e doar o gluma, sau vreun pariu. Dupa un mail am aflat ca e serioasa treaba si ca face o mica mare pauza... Tin sa anunt ca imi pare enorm de rau sa vad ca nu va mai scrie nimic pe blog, nu va mai intra pe messenger sa imi mai povesteasca una-alta, sa pierdem timpul. O sa imi lipseasca enorm blogului lui, si el ca prieten...

Vacanta asta de vara e din ce in ce mai placuta, ma gandesc cu groaza ca a trecut deja o mare parte din ea. Nu imi e dor de trezitul de dimineata pentru a ma muta cu somnul la scoala. Imi place tot ce fac zi de zi, monotonia mea. Am prieteni de nota 10+ si cred ca lor le datorez totul.

Dupa cum v-am obisnuit cu un post precedent, m-am gandit sa mai bag pe blog, din cand in gand, versuri. Nu vor fi poezii de dragoste, copii dupa poeziile lui Eminescu sau Toparceanu. Vor fi exact gandurile mele, la miez de noapte, expuse in rime. Le voi baga destul de rar pentru ca vreau sa "lucrez" mai atent la ele, sa le impart, sa le unesc, sa le modific, sa le fac in asa fel sa sune bine.


Ca incheiere a postului, las sa urle hip-hop'ul! :)

2 comentarii:

Tatiana spunea...

Tuturor o sa ne lipseasca el si blogul....e trist,dar e alegerea lui.Probabil ca pauza asta il va face sa-si revina,sper:)

Capu' sus!

Praph spunea...

Multumesc amandurora.

O data pe zi, sau la doua zile, va verific cu nerabdare blogurile voastre...
scrieti mai des, la fel..

Poetule, ne-am intalnit la un concurs de versuri, pentru Kreu' ... tinerete.

Bafta!

Trimiteți un comentariu

Da-ti cu parerea!