Sustin:





joi, 3 iunie 2010

Banchetele si tiganizarea

Cu mici, cu mari, incepem sa sarbatorim pe la scoli/licee. A venit sfarsitul anului scolar si incep bairamele...
Nu ca nu mi-ar place, doar ca azi treceam pe langa o scoala din oras si ghiciti ce? (indubitabil) toti se rupeau pe Manele si BUG Mafia... Si ajungem iar la discutia de cei 1% din populatia din Romania.

Pe "vremea" mea parca nu era frate asa, nu era asa multa muzica proasta pe care daca dansezi arati ca o maimuta si care te instiga la prostie cu premeditare.

Si cum dracu ca cei 1% care nu asculta si nu suport aceasta "cultura" (daca se poate numi asa) sa nu se simta in minoritate? Eu nici nu as mai veni la banchet sau petrecere sau ce dracu' se organizeaza daca as sti ca se asculta manele...

Ma oftica ca tiganii astia au venit in tara noastra din cauza ca romanii sunt prosti, si au pus monopol pe frumoasa noastra tara. Si in loc sa se romanizeze ei, se tiganizeaza romanii. Eu sunt printre cei 1% caruia ii fierbe in vene sangele de roman si isi doreste sa trimita ciorile inapoi in orientul mijlociu si sa ii pun sa construiasca cate o piramida pentru fiecare roman tiganizat!

Si nu numai ca au pus monopol pe tara noastra, ci au inceput sa se si imbogateasca sa isi contruiasca palate, castele, cetati si alte cladiri din basme (cam nereusite). Mi-e scarba cand vad ca un om care nu stie sa lege doua cuvine trece cu un Q7 pe langa mine privindu-ma de sus. E o senzatie destul de nasoala si parca ti-ai dori sa il vezi cu o gaura in cap.

Cu sinceritate si din ce in ce mai putina rabdare astept un razboi civil intre romanii adevarati si tigani! Sa moara sau sa plece! Nu merita sa traiasca cu noi, nu au ce cauta la conducerea tarii, iar Romania nu se va scrie niciodata cu doi de R.

(Sper ca ti-a stat in gat postul asta!)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Eeheeeee asta scriai tu aseara ;;).
Nts nts. Stai tu linistit ca situatia o sa ramana astfel inca o buna bucata de vreme, din pacate :].
Daca vrei sa-ti traiesti viata, mai bine te tirezi tu din Romania, pana or sa plece ei ;).
:*:*:*

Praph spunea...

1% omule!
Buna ideea cu plecatu' din tara, pentru o perioada limitata insa! eu spre exemplu plec pentru cateva luni, cat sa imi completez fondurile si apoi vin si deschid un club prin Craiova :)).
Vise? Omule, pana te zbati cu tiganii sa se vindece, mai bine te vindeci tu cu niste fonduri.. iti iei Q7 si dai peste ei!

Trimiteți un comentariu

Da-ti cu parerea!