Sustin:





duminică, 6 iunie 2010

Tot ce iubesc

De fiecare data cand ascult melodia lui Omy cu Rhym "Tot ce iubesc" ma pierd in ganduri. Mi se face dor de vremea trecuta cand toti eram la fel, cand nu existau probleme...

Revin iar la copilarie... Imi e dor de ea! Vremea aceia veche cand nu se faceau diferente, cand puteai sa faci ce voiai si fara bani in buzunar, cand te inroseai cand vedeai persoana pe care o placeai, cand ieseam toata ceata afara sa ne jucam., cand nimeni nu avea calculator pe care sa joace Counter Strike sau alte jocuri idioate. Suntem noi, vechea generatie care ne bucuram la o guma Turbo cu surprize, la o ciocolata, la sucul la tec de la coltul strazii... Intotdeauna aveam prietenul acela in care puteam sa ne punem baza, sa ne ajute la nevoie fara sa se gandeasca, sa lase totul pentru noi. Nu ne interesau banii, nu aveam nevoie de ei, eram fericiti si fara, ne aveam unii pe altii si asta era important. Nu erau atatea injuraturi si nici atata incultura. Nu existau nici manele, nici muzica proasta.

In prezent nu mai exista fericire, suntem niste roboti. Toti vrem bani, calculator performant ca sa jucam CS toata ziua si sa nu mai iesim din casa, sa ne fosilisam pe scaun, vrem telefon "bengos" ca sa ascultam manele cu el dat la maxim pe strada sa ne aratam valoarea, vrem masini scumpe sa ne dam cu ele la fete, vrem toate prostiile care ne sunt bagate pe gat.

Eu sunt cel care probabil ar plange la vederea unei gume Turbo cum era in copilarie, cel care le-ar virusa tuturor pc-ul ca sa iasa din casa, cel care le-ar vandaliza masina celor cu valoare, si dupa ce as face toate asta m-as duce cu zambetul pe buze la un suc la Tec.

Ma uit in jur si vad ca putini mai isi amintesc si viseaza la vremurile trecute... Doar hip-hop'ul ma mai ajuta sa visez cu ochii deschisi la vremurile traite si trecute parca mult prea repede.



Un comentariu:

Praph spunea...

Respect pentru postul asta!

Respect pentru melodie!

Respect tie!

Trimiteți un comentariu

Da-ti cu parerea!